Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/himmerlandfrifagskole.dk/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Skolekreds - Himmerland Fri Fagskole

Bliv medlem af Himmerland Fri Fagskoles skolekreds

- kontakt skolen på tlf. 21724067 eller mail: iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Du kan blive medlem af Himmerland Fri Fagskoles skolekreds ved indbetaling af kr. 50 på konto 9202 - 2073472620

 

Himmerland Fri Fagskole

Skolekredsen for Himmerland Fri Fagskole blev etableret i sommeren 2016 med den hensigt at etablere en fri fagskole i Himmerland sommeren 2017. Desværre er denne opstart udsat til sommeren 2019.

Himmerland Fri Fagskole er tænkt som en kostskole med plads til 30 – 40 unge mellem 16 og 25 år. Eleverne er tænkt at skulle komme fra hele landet. Skolen er en skole med en blanding af boglig og håndværksmæssig tilgang til undervisningen. Alle unge kan optages på skolen på samme vilkår som f.eks. efterskoler eller højskoler.

Det er tanken at skolen skal etableres og være i drift fra sommeren 2019 i Næsby. Her er værkstederne og fritidsfaciliteter i nærheden. Gennem et samarbejde med f.eks. Ranum Efterskole og foreninger i lokalområdet vil det være muligt at etablere et ungemiljø.
Ud over samarbejde med skoler arbejder Himmerland Fri Fagskole arbejde med at etablere samarbejde med lokale virksomheder om blandt andet praktik, job og uddannelse.

Ansøgningen om at starte en fri fagskole blev indsendt til Undervisningsministeriet i september 2018. September 2019 blev vedtægter og skolens ide godkendt af undervisningsministeriet.

På en generalforsamling den 15.5 - 2019 på Næsbyhus produktionsskole kan du høre mere om projektet.

 

Skolekredsen består i øjeblikket af ca. 30 personer. Der afholdes årligt en generalforsamling.